Ta strona używa plików cookies.
Polityka Prywatności
Jak wyłączyć cookies?
Cyberbezpieczeństwo
AKCEPTUJĘ

Sekretarka medyczna

Instytut Kardiologii im. Prymasa Tysiąclecia Stefana Kardynała Wyszyńskiego
zatrudni osobę na stanowisko

Sekretarka medyczna

Nr. Referencyjny: 
IK-EU-11/2019/KDR

Wymagania:

  • bardzo dobra znajomość języka polskiego w mowie i piśmie;
  • podstawowa znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie;
  • umiejętność prowadzenia korespondencji w języku polskim i języku angielskim
  • umiejętność dobrej organizacji pracy sekretariatu,
  • umiejętność obsługi urządzeń biurowych
  • biegła umiejętność obsługi komputera
  • biegła obsługa programu PowerPoint, Excel
  • znajomość pracy i procedur realizowanych przez sekretarki medyczne w 
    Instytucie Kardiologii
  • znajomość struktury organizacyjnej Instytutu Kardiologii i jednostek 
    strukturalnych w ramach realizowanej współpracy
  • doświadczenie na stanowisku sekretarki 5 lat i odbyty przynajmniej 
    jeden kurs dla sekretarek medycznych poświadczony certyfikatem

Kwalifikacje osobiste:

  • odpowiedzialność
  • zorganizowanie;
  • zamiłowanie do porządku;
  • umiejętność organizacji pracy swojej i innych
  • bardzo dobra pamięć;
  • systematyczność;
  • zdyscyplinowanie;
  • umiejętność ustalania priorytetów
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów;
  • komunikatywność;
  • odporność na stres;
  • wysoka kultura osobista;
  • umiejętność tworzenia wizerunku jednostki strukturalnej, dla której prowadzi sekretariat
       

Aplikuj na stanowisko:







POZOSTAŁE DOKUMENTY NALEŻY SPOKOWAĆ DO ARCHIWUM ZIP I ZAŁACZYĆ DO PODANIA W POSTACI SPAKOWANEJ



Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, w zakresie danych osobowych dobrowolnie przeze mnie podanych, wykraczających poza katalog danych jakich może ode mnie żądać przyszły pracodawca na podstawie przepisów Kodeksu pracy oraz innych właściwych ustaw i aktów wykonawczych, przez administratora danych, którym jest Instytu Kardiologii im. Prymasa Tysiąclecia Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie:


Zasady przetwarzania danych Prześlij aplikację

Obowiązek informacyjny:

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych - RODO), informujemy, że:

Administratorem danych osobowych udostępnionych na potrzeby rekrutacji jest Narodowy Instytut Kardiologii z siedzibą w Warszawie przy ul. Alpejskiej 42, reprezentowany przez Dyrektora Narodowego Instytutu Kardiologii.

Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z zapisami art. 6.1a, a w przypadku podania szczególnych kategorii danych, na podstawie art. 9. 2 ust. 1a rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych - RODO).

Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, ograniczenia przetworzenia, prawo do przenoszenia danych (o ile w danym przypadku przysługuje), prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), której dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Od czynności podjętych przez administratora danych osobowych, w związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Przekazane przez Pana/Panią dane nie posłużą do zautomatyzowanego podejmowania decyzji, jak również profilowania.


Dane kontaktowe
Inspektora Ochrony Danych
w Narodowym Instytucie Kardiologii:
email: iod@ikard.pl
tel. 694 413 750